Reserveer hier uw flexwerkplek

  Aanbod BC Aalst

Diensten
Kantoren
Magazijnen / loodsen
Flexwerken
Maatschappelijke Zetel
Vergaderzalen
Virtueel Kantoor

Flexwerken BC Aalst

Flexwerken is geen probleem bij BC Aalst. Je bent een ondernemer die graag op verschillende plekken werkt en die dan ook zo inspiratie op doet. Dat begrijpen wij bij BC Aalst maar al te goed en daarom helpen wij jou graag aan een flexplek wanneer je tussen twee afspraken zit of gewoon even buiten je huis of kantoor wil werken. Soms geeft dat net weer meer motivatie om de dag of zelfs de week goed te beginnen. Onze co-working is dan ideaal voor jou. Voor startende ondernemers die nog niet toe zijn aan een permanent kantoor of voor de ondernemers die af en toe eens ergens anders zitten. Als je dan toch een vast kantoor wil huren, kan je altijd even wat informatie opvragen bij ons.

Meer informatie
053 85 35 35

Kantoren-Bedrijvencentrum-Aalst-1
Kantoren-Bedrijvencentrum-Aalst-2
Kantoren-Bedrijvencentrum-Aalst-2
Kantoren-Bedrijvencentrum-Aalst-1

Flexwerkplek in Aalst

Een flexwerkplek in bedrijvencentrum Aalst heeft verschillende voordelen. Je kan het voor enkele uurtjes of voor een hele dag huren. Je kan dan ook gebruik maken van onze diensten, bijvoorbeeld gratis parking, keuken met koffiemachine en thee-faciliteiten, onthaal van jouw klanten en gebruik maken van de wifi hotspot. Je kan altijd vragen stellen aan de medewerkers om te vragen hoe het flexwerken in zijn werk gaat, maar ook zeker of er een flexwerkplek vrij is of niet. Om er zeker van te zijn is het wel handig om die van tevoren te bevestigen om teleurstelling te voorkomen.

Budgetvriendelijk werken op BC Aalst

Het huren van een flexwerkplek is de meest budgetvriendelijke optie die BC Aalst u te bieden heeft. U kan al een flexwerkplek reserveren vanaf 20 euro. Heeft u tussen afspraken door een paar uurtjes een werkplek nodig of reserveert u liever direct een halve of hele dag? U bepaalt zelf wat de ideale tijden zijn voor u om te werken.

Waarom bij BC Aalst?

  • We zijn zeer vlot bereikbaar, op slechts 2 minuten van het oprittencomplex van de autosnelweg E40
  • Steeds voldoende en gratis parking met laadpaal
  • Een persoonlijk en professioneel secretariaat
  • Complete IT-infrastructuur met wifi, projectie, printen etc…
  • 100% flexibel aan uw wensen
  • Op aanvraag kan je steeds uitbreiden naar vergaderzaal voor de ontvangst van medewerkers of klanten
  • Je kan hier groeien naar een gedeeld of een volledig privékantoor/opslagplaats
  • Een no-nonsense sfeer voor productief werken

Je kan prettig bijpraten aan de coffeecorner met de andere bewoners in het gebouw. Kom het gerust zonder reservatie eens uitproberen, U bent welkom!

Flexwerkplek huren

Ben je intussen geïnteresseerd geraakt om een flexwerkplek te huren bij BC Aalst? Het is niet alleen fijn werken in onze ruimte, maar ook ideaal wanneer je na je afspraak bij één van de bedrijven in het pand nog even in onze ruimte kan werken om nog alles goed te verwerken van jouw meeting. Voor meer informatie kan je contact met ons opnemen of langskomen om de mogelijkheden te bespreken.

Heb jij meer interesse in het huren van een magazijn, maatschappelijke zetel of vergaderzaal, kantoor of een virtueel kantoor neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken die aantrekkelijk voor jou kunnen zijn.

Reserveer hier uw flexwerkplek

Bezoek Bedrijvencentrum Aalst

Vraag een rondleiding aan

Onze Klanten