Aanbod BC Aalst

Diensten
Kantoren
Magazijnen / loodsen
Flexwerken
Maatschappelijke Zetel
Vergaderzalen

Kantoor te huur in Aalst

Op zoek naar een kantoor die te huur staat in Aalst? BC Aalst voorziet moderne kantoren van verschillende grootte voor de ondernemer. Je kan er dus voor kiezen om een kleiner kantoor te nemen, omdat jij al die ruimte niet nodig hebt of vice versa. Onze kantoren zijn uitgerust met veel natuurlijk licht, glazen wanden en zijn helemaal gestoffeerd wat als zeer aangenaam wordt ervaren. Verder zijn de kantoorruimtes voorzien van warmtepomp en airconditioning. Jij hoeft je dus over vele faciliteiten geen zorgen te maken wanneer je een kantoor huurt bij bedrijvencentrum Aalst.  Kortom een kantoor huren in Aalst betekent het huren van een ruimte die past bij jouw bedrijf.

Meer informatie
053 85 35 35

Werkruimte te huur in Aalst

Om een werkruimte te huren in Aalst is het belangrijk dat het aan bepaalde punten voldoet. Denk bijvoorbeeld aan goede bereikbaarheid. Bedrijvencentrum Aalst voldoet aan deze behoefte met zijn centrale ligging tussen Gent en Brussel en op twee minuten van de E40. Deze werkruimte huren in Aalst betekent dat jouw klanten geen tijd dienen te verspillen in die ellenlange files en rustig kunnen parkeren op onze gratis parking. Bij het huren van een werkruimte in Aalst kan je gebruik maken van volgende gratis diensten:

  • Onze kantoren zijn 24/7 toegankelijk. U krijgt een badge, sleutel en de code van het alarm.
  • Moderne kantoren met innovatieve data- en communicatiemiddelen (dedicated fiber en VOIP telefonie)
  • Gratis gebruik van onze community-space en vergaderzalen

Kantoor huren in Aalst ?

Wilt u meer weten omtrent een kantoor huren in Aalst? Kom eens langs om een kijkje te nemen in ons bedrijvencentrum of maak even een afspraak voor meer informatie. Met een afspraak kunnen we ervoor zorgen dat we alle tijd voor jou kunnen inplannen om de verschillende mogelijkheden te bespreken. Overtuigd? Neem dan zeker contact met ons, we staan je met plezier te woord.

Ben jij eerder op zoek om een magazijn, maatschappelijke zetel of vergaderzaal te huren? Kijk dan eens verder op onze website voor meer informatie. Voor flexwerken hebben wij ook nog een mooi oplossing voor jou.

Kantoren-Bedrijvencentrum-Aalst-1
Kantoren Bedrijvencentrum Aalst
Kantoren-Bedrijvencentrum-Aalst-2
Kantoren-Bedrijvencentrum-Aalst

Bezoek Bedrijvencentrum Aalst

Vraag een rondleiding aan

Onze Klanten