Vraag hier uw offerte aan

  Aanbod BC Aalst

Diensten
Kantoren
Magazijnen / loodsen
Flexwerken
Maatschappelijke Zetel
Vergaderzalen
Virtueel Kantoor

Kantoor te huur in Aalst

Op zoek naar een kantoor dat te huur staat in Aalst? BC Aalst voorziet moderne kantoren van verschillende grootte voor de ondernemer. Je kan er dus voor kiezen om een kleiner kantoor te nemen, omdat jij al die ruimte niet nodig hebt of vice versa. Onze kantoren zijn uitgerust met veel natuurlijk licht, glazen wanden en zijn helemaal gestoffeerd wat als zeer aangenaam wordt ervaren. Verder zijn de kantoorruimtes voorzien van warmtepomp en airconditioning. Jij hoeft je dus over vele faciliteiten geen zorgen te maken wanneer je een kantoor huurt bij bedrijvencentrum Aalst. Kortom, een kantoor huren in Aalst betekent het huren van een ruimte die past bij jouw bedrijf.

Contacteer ons
053 85 35 35

Werkruimte te huur in Aalst

Om een werkruimte te huren in Aalst is het belangrijk dat het aan bepaalde punten voldoet, denk bijvoorbeeld aan een goede bereikbaarheid. Bedrijvencentrum Aalst voldoet aan deze behoefte met zijn centrale ligging tussen Gent en Brussel en op slechts twee minuten van de E40. Deze werkruimte huren in Aalst betekent dat jouw klanten geen tijd verspillen in die ellenlange files en rustig kunnen parkeren op onze gratis parking. Bij het huren van een werkruimte in Aalst kan je gebruik maken van volgende gratis diensten:

  • Onze kantoren zijn 24/7 toegankelijk. U krijgt een badge, sleutel en de code van het alarm
  • Moderne kantoren met innovatieve data- en communicatiemiddelen (dedicated fiber en VOIP telefonie)
  • Gratis gebruik van onze community-space en vergaderzalen

Kantoor huren in Aalst ?

Wilt u meer weten omtrent een kantoor huren in Aalst? Kom eens langs om een kijkje te nemen in ons bedrijvencentrum of maak een afspraak voor meer informatie. Met een afspraak kunnen we ervoor zorgen dat we alle tijd voor jou kunnen inplannen om de verschillende mogelijkheden te bespreken. Overtuigd? Neem dan zeker contact met ons, we staan je met plezier te woord.

Bent u eerder op zoek naar een magazijn, maatschappelijke zetel ,vergaderzaal of Virtueel Kantoor om te huren? Kijk dan eens verder op onze website voor meer informatie. Voor flexwerken hebben wij ook nog een mooie oplossing voor jou.

In het Bedrijvencentrum Aalst hebben we verschillende kantoren ter beschikking voor onze klanten. Wanneer u bij ons een kantoor huurt geniet u onmiddellijk van de volgende diensten:

  1. Een persoonlijke ontvangst door onze medewerkers. Door onze kleinschaligheid kennen onze medewerkers iedereen persoonlijk, niet alleen bij naam maar ook hun wensen, uitdagingen, we leven en ondernemen met jullie mee.
  2. Volledig verzorgde kantoren voor 2 personen met een oppervlakte van 20m² tot kantoren voor 12 personen van 125m².
  3. Naar keuze beschikt u over een volledig gemoderniseerd kantoor inclusief internet, warmtepomp (heating & cooling), elektriciteit en luxueuze afwerking met sensortechnologie voor verwarming/verlichting. Plug & Play vanaf het eerste moment.
  4. Met ons dienstenaanbod bent u op kantoor ten volle ontzorgt, u kiest zelf welke diensten u aan ons overlaat; meubilair, telefonie, onderhoud, postverzending etc.
  5. De ruime en gratis parking op ons dienstencentrum, uitstekend gelegen vlak bij de E40 tussen Gent en Brussel, zorgt voor een optimale bereikbaarheid voor u, uw medewerkers en bezoekers.

We beschikken daarnaast over kantoren op locaties zoals Gent, Brussel, Dendermonde en Oost-vlaanderen

Vraag hier uw offerte aan
Kantoren-Bedrijvencentrum-Aalst-1
Kantoren Bedrijvencentrum Aalst
Kantoren-Bedrijvencentrum-Aalst-2
Kantoren-Bedrijvencentrum-Aalst

Bezoek Bedrijvencentrum Aalst

Vraag een rondleiding aan

Onze Klanten