Aanbod BC Aalst

Diensten
Kantoren
Magazijnen / loodsen
Flexwerken
Maatschappelijke Zetel
Vergaderzalen
Virtueel Kantoor

Maatschappelijke zetel huren

Wat heeft BC Aalst u te bieden?

Ben jij op zoek naar een maatschappelijke zetel die je kan huren in Aalst? Bij bedrijvencentrum Aalst heb jij de mogelijkheid om er een te huren. Dit adres mag anders zijn dan het adres waar jij jouw activiteiten werkelijk uitvoert. In de statuten is het nodig om een adres op te geven en een maatschappelijke zetel bij BC Aalst kan een hele goede uitkomst bieden voor jou als startende of doorstartende ondernemer. Vergeet niet dat je het adres dan moet aanpassen in de Kruispuntbank van Ondernemingen oftewel KBO.

Meer informatie
053 85 35 35
maatschappelijke-zetel-bc-aalst Gent Brussel

Huur maatschappelijke zetel

Voordelen van het huren van een Maatschappelijke zetel:

  • Flexibiliteit: Het huren van een maatschappelijke zetel biedt flexibiliteit qua locatie. Je kunt een adres huren op een strategische plek die past bij de behoeften van jouw bedrijf, zelfs als je er geen fysieke aanwezigheid hebt.
  • Prestige en imago: Het hebben van een maatschappelijke zetel op een gerenommeerd adres kan het imago en de reputatie van je bedrijf verbeteren. Het kan potentiële klanten, investeerders en partners een gevoel van vertrouwen geven.
  • Juridische en administratieve vereisten: Een maatschappelijke zetel is vaak nodig om te voldoen aan de juridische en administratieve vereisten van een bedrijf. Door er een te huren, kun je aan deze vereisten voldoen zonder dat je een eigen fysieke ruimte hoeft te hebben.
  • Kostenbesparing: Het huren van een maatschappelijke zetel kan kosteneffectief zijn in vergelijking met het kopen of huren van een volledig kantoorpand. Je hoeft geen extra kosten te maken voor onderhoud, nutsvoorzieningen en andere overheadkosten die gepaard gaan met het hebben van een eigen fysieke ruimte.
  • Privacy en veiligheid: Het huren van een maatschappelijke zetel kan jouw privacy en veiligheid waarborgen. Je kunt voorkomen dat jouw persoonlijke adres openbaar wordt gemaakt in officiële documenten en publieke registers, wat bescherming biedt tegen ongewenste bezoekers of potentiële bedreigingen.
  • Zakelijk adres voor correspondentie: Een maatschappelijke zetel biedt een officieel zakelijk adres waar je post, pakketten en andere correspondentie kunt ontvangen. Dit zorgt voor een professionele uitstraling en voorkomt dat belangrijke documenten verloren gaan.
  • Toegang tot vergaderruimtes: Afhankelijk van de overeenkomst die je hebt bij het huren van een maatschappelijke zetel, kun je ook toegang krijgen tot vergaderruimtes of gedeelde kantoorfaciliteiten op dezelfde locatie. Dit kan handig zijn voor zakelijke bijeenkomsten of wanneer je professionele ruimtes nodig hebt.

Waarom zou je kiezen voor een maatschappelijke zetel bij BC Aalst?

Bij het kiezen voor een maatschappelijke zetel bij BC Aalst in Aalst profiteer je van talrijke voordelen die deel uitmaken van ons uitgebreide dienstenpakket.

Ten eerste krijg je de beschikking over een postvakje waar ons professionele en discrete team bij BC Aalst je post verzamelt. Je kunt deze post ophalen tijdens werkdagen tussen 08.30 uur en 16.30 uur. Daarnaast bieden wij ook een locker waarin je je boekhouding, statuten, aandelenregister en andere administratieve documenten kunt ordenen.

Bovendien kun je kosteloos gebruikmaken van onze vergaderzalen gedurende twee halve dagen per maand. Dit stelt je in staat om belangrijke vergaderingen of besprekingen te houden op een professionele locatie zonder extra kosten. Als jij toch liever een kantoor, magazijn ,vergaderzaal  of virtueel kantoor wilt huren, kan je altijd even contact met ons op nemen.

We beschikken daarnaast over Maatschappelijke zetels op locaties zoals Gent, Brussel, Dendermonde en Oost-vlaanderen

STANDAARD SILVER GOLD
Opsturen post/scannen 1x per maand opsturen/scannen post 2x per maand opsturen/scannen per maand/ inbegrepen wekelijks opsturen/scannen inbegrepen
Postvakje en locker inbegrepen inbegrepen inbegrepen
Toegang tot het BC enkel tijdens kantooruren enkel tijdens kantooruren 24/7
Gebruik co-working space gratis gratis gratis
Gebruik vergaderruimte inbegrepen: 4u per maand inbegrepen: 8u per maand/korting op elke bijkomende huur inbegrepen: 8u per maand/korting op elke bijkomende huur
Gratis drankjetons neen tot 5 st /maand tot 5 st /maand
Parking gratis gratis gratis
Secretariaatsdiensten volgens offerte volgens offerte volgens offerte
Contractduur onbepaalde duur onbepaalde duur onbepaalde duur
Opzegperiode 6 maanden 3 maanden 1 maand
Facturatie vooraf per semester vooraf per trimester vooraf per trimester
Opstartkosten eenmalig eenmalig eenmalig
Cashback geen indien later kantoor of opslagruimte gehuurd wordt cashback van 3 maanden indien later kantoor of opslagruimte gehuurd wordt cashback van 3 maanden
Waarborg 3 maanden huur te storten op rek BC 3 maanden huur te storten op rek BC 3 maanden huur te storten op rek BC

Bezoek Bedrijvencentrum Aalst

Vraag een rondleiding aan

Onze Klanten