Aanbod BC Aalst

Diensten
Kantoren
Magazijnen / loodsen
Flexwerken
Maatschappelijke Zetel
Vergaderzalen
Virtueel Kantoor

Magazijn te huur in Aalst

Het is een goede oplossing om een magazijn te huren in Aalst, wanneer je een extra ruimte zoekt voor jouw materiaal. Je wilt natuurlijk niet dat het magazijn ver weg van jouw woonplaats is. Het is juist fijn als je een keer iets wilt ophalen of juist opbergen, dat je het ook zo snel mogelijk kan doen. Anders ga je liever een andere keer wanneer je meerdere dingen moet ophalen en/of opbergen.

Het Bedrijvencentrum Aalst biedt magazijnen te huur aan in Aalst met alle nodige voorzieningen zoals elektriciteit, water, gas en sectionale poort voor jouw leveringen. Daarnaast hebben wij nog andere diensten die van pas komen wanneer je een magazijn huurt bij BC Aalst:

  • 24/7 toegankelijk
  • Verwarming op aardgas met warme luchtblazers
  • Huur loods Aalst met oppervlakte variërend tussen 150 m² – 400 m²
  • Sectionale poort, ook geschikt voor vrachtwagens
  • Bedrijven in de loodsen kunnen gebruik maken van ons dienstenpakket en vergaderzalen

Meer informatie
053 85 35 35

Magazijn te huur tot 270m² (opsplitsing kleinere units mogelijk) met sectionale poort.
Prijs op aanvraag

We beschikken daarnaast over kantoren op locaties zoals GentBrusselDendermonde en Oost-vlaanderen

Ateliers-bc-aalst
Ateliers-bc-aalst
Ateliers-bc-aalst
Ateliers-bc-aalst

Klein magazijn te huur in Aalst

Eén van onze mogelijkheden is dat jij niet alleen een groot, maar ook klein magazijn kan huren in Aalst. Wij hebben verschillende magazijnen met verschillende groottes, waardoor je niet voor een té grote loods hoeft te gaan. Het is beter om een klein magazijn te huren wanneer een groot magazijn te groot voor je is. De prijzen variëren daar ook in om jou tegemoet te komen qua prijs en oppervlakte.

Loods te huur in Aalst

Ben je geïnteresseerd om een loods te huren in Aalst? Je kan altijd even informatie op vragen via ons contactformulier of bel één van onze medewerkers en vraag naar hun advies. Wij helpen jou graag met het vinden van een loods die jij kan huren in Aalst.

Als je eerder op zoekt bent om een kantoor , vergaderzaal, maatschappelijke zetel of virtueel kantoor te huren, dan kan je nog verder op de website kijken of even meer informatie op vragen. Ook flexwerken is bij ons een mogelijkheid. Wij staan jou graag te woord.

Bezoek Bedrijvencentrum Aalst

Vraag een rondleiding aan

Onze Klanten