Boek hier uw vergaderruimte

  Aanbod BC Aalst

Diensten
Kantoren
Magazijnen / loodsen
Flexwerken
Maatschappelijke Zetel
Vergaderzalen
Virtueel Kantoor

Vergaderruimte te huur in Aalst

Op zoek naar een vergaderruimte om te huren in Aalst? Bij bedrijvencentrum Aalst heb je de mogelijkheid om één of meerdere vergaderruimtes te huren. Het is soms wel fijn om even ergens anders te vergaderen om meer inspiratie op te doen en misschien nog wel productiever te werk te gaan. Dan is het al helemaal handig wanneer onze vergaderzalen zo goed bereikbaar zijn, want BC Aalst ligt nabij de E40 tussen Brussel en Gent. Heb je klanten in Gent en zit jijzelf in Brussel? Dan kan de oplossing zijn om halverwege af te spreken en bij BC Aalst te komen vergaderen! Daarnaast hebben wij ook nog gratis parking waar jij je auto kan parkeren.

Vergaderzaal in Aalst

Het huren van een vergaderzaal bij BC Aalst brengt een aantal voordelen met zich mee die voor jou zeker handig zijn naast het gebruik maken van onze diensten. Onze vergaderzalen kan je per uur, per halve dag of per volledige dag boeken. Hierdoor is het voor jou gemakkelijk om te bepalen wat jij het liefste wilt en voor hoe lang. Vooral handig wanneer je maar een paar uurtjes wilt vergaderen in plaats van een gehele dag. Daarnaast zijn de vergaderzalen uitgerust met een flipchart, white board, beamer en wifi om zo jullie vergadering zo goed mogelijk te ondersteunen waar nodig. Tenslotte kan je onze vergaderzalen online boeken om zo snel een vergaderzaal in Aalst te bevestigen.

Vergaderruimte huren in Aalst?

Wil jij graag een vergaderruimte huren in Aalst, tussen Gent en Brussel? Dan ben je bij bedrijvencentrum Aalst bij het juiste adres. Hier kan je gemakkelijk én online een vergaderzaal boeken per uur, per dagdeel of per dag. Precies wat jou uitkomt. Je kan altijd even contact met ons opnemen om meer informatie te vragen. Wij helpen jou graag en komen er samen uit. Bekijk anders even onze tarievenlijst om te weten te komen wat ons tarief is voor het huren van één van de vergaderzalen bij BC Aalst.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van het huren van een kantoor, maatschappelijke zetel, magazijn of virtueel kantoor? Kijk dan even verder op onze website voor de mogelijkheden. Flexwerken bij BC Aalst is ook zeker een optie.

In het Bedrijvencentrum Aalst zijn de vergaderzalen uitgerust met alle mogelijke troeven om uw vergadering tot een succes te maken.

  1. Elke vergaderzaal is uitgerust met warmtepomp (heating & cooling) om steeds in de meest aangename omstandigheden te kunnen vergaderen.
  2. Via jouw laptop ben je met 1 klik verbonden met onze Samsung Digital Flipboard om zo jouw presentatie te delen met de aanwezigen.
  3. Je kan nu ook via ons conference systeem live vergaderen en gelijktijdig enkele mensen online laten deelnemen.
  4. De moderne vergaderzalen zullen u inspireren en zo uw productiviteit verhogen.
  5. Voor uw vergadering, bedrijfstraining of opleiding is er op uw verzoek een koffieservice, frisdrank of catering mogelijk.
  6. Via ons online booking-systeem kiest u eenvoudig zelf de vergaderruimte en tijdstip voor uw meeting.
vergaderzalen Aalst Gent Brussel

We beschikken daarnaast over vergaderzalen op locaties zoals GentBrusselDendermonde en Oost-vlaanderen

Bekijk onze tarieflijst
Boek hier uw vergaderruimte
Contacteer ons
053 85 35 35

Bezoek Bedrijvencentrum Aalst

Vraag een rondleiding aan

Onze Klanten