Op zoek naar een ruim kantoor in Brussel? BC Aalst voorziet ondernemers van moderne kantoren van verschillende afmetingen. Je kunt dus kiezen voor een kleiner kantoor omdat je al die ruimte niet nodig hebt, of andersom. Onze kantoren worden overspoeld met natuurlijk licht, hebben glazen wanden en zijn volledig gestoffeerd, wat erg prettig werkt. De kantoorruimte is tevens voorzien van een warmtepomp en airconditioning. Jij hoeft je dus over vele faciliteiten geen zorgen te maken wanneer je een kantoor huurt bij bedrijvencentrum Aalst. Kortom, een kantoor huren in Brussel betekent een ruimte huren die geschikt is voor uw bedrijf.

Werkruimte te huur in Brussel

Wanneer je een kantoor in Brussel wilt huren is het belangrijk dat het aan bepaalde criteria voldoet. Denk bijvoorbeeld aan een goede bereikbaarheid. Het Bedrijvencentrum Aalst komt aan deze behoefte tegemoet met zijn centrale ligging tussen Gent en Brussel, op slechts twee minuten van de E40. Door deze werkplek in Brussel te huren, hoeven uw klanten geen tijd te verliezen in eindeloze files en kunnen ze veilig parkeren in onze gratis parking. Bij het huren van een werkplek in Brussel kan je gebruik maken van volgende gratis diensten:

  • Onze kantoren zijn 24/7 bereikbaar. U ontvangt een badge, sleutel en alarmcode.
  • Moderne kantoren met innovatieve data- en communicatiemiddelen (dedicated fiber en VOIP-telefonie)
  • Gratis gebruik van gemeenschappelijke ruimtes en vergaderruimtes

Kantoor huren in Brussel?

Meer weten over een kantoor huren in Brussel? Kom langs in ons business center of maak een afspraak voor meer informatie. Door een afspraak te maken garanderen wij dat wij alle tijd voor u vrij kunnen maken om de verschillende mogelijkheden te bespreken. Overtuigd? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder.

Magazijn, maatschappelijke zetel of vergaderruimte huren? Bezoek onze website voor meer informatie. Ook voor flexibel werken hebben wij een mooie oplossing.

Bij Business Center Aalst hebben we verschillende kantoren voor onze klanten. Wanneer u bij ons een kantoor huurt, ontvangt u direct de volgende diensten:

  • Persoonlijke ontvangst door onze medewerkers. Door onze kleine omvang kennen onze medewerkers iedereen persoonlijk, niet alleen bij naam, maar ook op verzoek, taken, wij leven en doen zaken met u.
  • Volledig ingerichte kantoren voor 2 personen variërend van 20 m² tot kantoren voor 12 personen van 125 m².
  • Optioneel beschikt u over een geheel gemoderniseerd kantoor, inclusief internet, warmtepomp (verwarmen en koelen), elektra en luxe afwerking met touch techniek voor verwarming/verlichting. Plug & Play vanaf het eerste moment.

Dankzij ons dienstenpakket ontneem je de last op kantoor volledig, kies je welke diensten je aan ons overlaat; meubels, telefonie, service, mailing, etc.

Neem contact op met ons!

VOORNAAM *
FAMILIENAAM *
E-MAIL *
TELEFOON

ONDERWERP

HOE KUNNEN WIJ JOU HELPEN?