Bent u opzoek naar een kantoor in Dendermonde? Dan kunnen wij u verder helpen. BC Aalst heeft een aantal verschillende kantoren binnen haar assortiment in de omgeving Dendermonde. Binnen het assortiment vallen zowel kleine als grote kantoren. Daarnaast is elk kantoor, zowel groot als klein volledig gestoffeerd. Ook beschikken deze kantoren over een warmtepomp en airconditioning. Zo kunt u werken met de gewenste temperatuur. U kunt zich dus volledig focussen op uw bedrijfsvoering en wij zorgen voor de rest.

Werkruimte te huur in Dendermonde

Bent u opzoek naar een werkruimte in plaats van een heel kantoor? Dan kunnen wij u daar ook bij helpen. Onze werkruimten voldoen aan een aantal criteria, zo zijn zij centraal gelegen in de omgeving Dendermonde. Het is daarom gemakkelijk om veilig en gratis te parkeren bij onze kantoren. Daarnaast geven onze werkruimten een professionele uitstraling wanneer u klanten over de vloer heeft. Ook hebben wij de volgende diensten waar u gebruik van kan maken tijdens het huren van een werkruimte:

 • Ons kantoor is 24/7 open met een sleutel en badge
 • Onze kantoren hebben een moderne uitstraling doormiddel van innovatieve data- en communicatiemiddelen
 • U kunt gratis gebruik maken van de openbare en vergaderruimtes

Kantoor huren in Dendermonde

Bent u geïnteresseerd geraakt en wilt u een kijkje komen kijken bij een van onze kantoren? Dat kan, maak hier een afspraak voor meer informatie of vul het onderstaande contactformulier in.

Behalve kantoren en werkruimtes kunt u ook nog andere faciliteiten bij ons huren. Zo beschikken wij naast kantoren ook over Magazijnen, Maatschappelijke zetels en vergaderruimten die u bij BC Aalst kunt huren. Ook beschikken wij tegenwoordig over flexplekken die u bij ons kunt huren. Deze plekken zijn steeds meer in opkomst en daarom kunt u ze gemakkelijk en simpel huren bij ons, als u niet opzoek bent naar een geheel kantoor. Bekijk onze website voor meer informatie over de verschillende opties die wij u kunnen bieden.

  VOORNAAM *

  FAMILIENAAM *

  E-MAIL *

  TELEFOON

  ONDERWERP

  HOE KUNNEN WIJ JOU HELPEN?