Op zoek naar een ruim kantoor te huur in Gent? BC Aalst voorziet ondernemers van moderne kantoren van verschillende afmetingen. Je kunt dus kiezen voor een kleiner kantoor omdat je al die ruimte niet nodig hebt, of andersom. Onze kantoren worden overspoeld met natuurlijk licht, hebben glazen wanden en zijn volledig gestoffeerd met stof, wat erg prettig is. De kantoorruimte is tevens voorzien van een warmtepomp en airconditioning. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over een groot aantal panden wanneer u een kantoor huurt in het Bedrijvencentrum Aalst. Kortom, een kantoor huren in Gent betekent een ruimte huren die geschikt is voor uw bedrijf.

Werkplek huren in Gent

Om een ​​kantoor te huren in Gent is het belangrijk dat deze aan bepaalde criteria voldoet. Denk bijvoorbeeld aan een goede beschikbaarheid. Het bedrijvencentrum Aalst komt aan deze behoefte tegemoet met zijn centrale ligging tussen Gent en Brussel, op twee minuten van de E40. Door deze werkplek in Aalst te huren, hoeven uw klanten geen tijd te verliezen in eindeloze files en kunnen ze veilig parkeren in onze gratis parking. Bij het huren van een werkplek in Gent kan je gebruik maken van volgende gratis diensten:

 • Onze kantoren zijn 24/7 bereikbaar. U ontvangt een badge, sleutel en alarmcode.
 • Moderne kantoren met innovatieve data- en communicatiemiddelen (dedicated fiber en VOIP-telefonie)
 • Gratis gebruik van onze openbare ruimte en vergaderruimtes

Kantoor huren in Gent?

Meer weten over een kantoor huren in Gent? Kom een ​​kijkje nemen in ons business center of maak een afspraak voor meer informatie. Door het maken van een afspraak kunnen wij ervoor zorgen dat wij alle tijd voor u kunnen vrijmaken om de verschillende mogelijkheden te bespreken. Overtuigd? Neem gerust contact met ons op, wij staan ​​u graag te woord.

Magazijn, maatschappelijke zetel of vergaderruimte huren? Bezoek dan onze website voor meer informatie. Ook voor flexibel werken hebben wij een mooie oplossing.

In Bedrijvencentrum Aalst hebben we verschillende kantoren voor onze klanten. Wanneer u bij ons een kantoor huurt, ontvangt u direct de volgende diensten:

 • Persoonlijk welkom door onze medewerkers. Door onze kleine omvang kennen onze medewerkers iedereen persoonlijk, niet alleen bij naam maar ook bij hun wensen, taken, wij leven en doen zaken met u.
 • Volledig ingerichte kantoren voor 2 personen variërend van 20 m² tot kantoren voor 12 personen van 125 m².
 • Optioneel beschik je over een geheel gemoderniseerd kantoor, inclusief internet, warmtepomp (verwarmen en koelen), elektra en luxe afwerking met touch techniek voor verwarming/verlichting. Plug & Play vanaf het eerste moment.

Dankzij ons dienstenpakket ontlast u de werkdruk op kantoor volledig, kiest u welke diensten u aan ons overlaat; meubels, telefonie, service, mailing, etc.

Voldoende en gratis parkeergelegenheid in ons servicecenter, ideaal gelegen naast de autosnelweg E40 tussen Gent en Brussel, zorgt voor een optimale bereikbaarheid voor u, uw medewerkers en bezoekers.

Kom in contact met ons!

  VOORNAAM *

  FAMILIENAAM *

  E-MAIL *

  TELEFOON

  ONDERWERP

  HOE KUNNEN WIJ JOU HELPEN?