Bent u opzoek naar een kantoor in de regio Oost-Vlaanderen? Dan bent u bij BC Aalst aan het juiste adres. Ons assortiment bestaat uit verschillende soorten kantoren, zo maken we onderscheid tussen wat kleinere kantoren, maar ook grotere kantoren waar er meer ruimte beschikbaar is. De kantoren worden volledig gestoffeerd opgeleverd en beschikken over glazen wanden en licht. Daarnaast zijn zij ook voorzien van airconditioning en een warmtepomp zodat te temperatuur altijd naar wens is.

Werkruimte te huur in Oost-Vlaanderen

Wanneer u opzoek bent naar een werkruimte in Oost-Vlaanderen, kunnen wij u ook voorzien. Zo hebben de werkruimtes van BC Aalst een centrale ligging, zodat u gemakkelijk van en naar kantoor kan. Ook is dit ideaal wanneer u klanten wilt ontvangen. Een fysieke ruimte heeft meestal een professionelere uitstraling dan vanuit thuis werken. Ook beschikken onze kantoren over genoeg parkeerplaatsen, zodat uw klanten veilig en bovendien gratis kunnen parkeren bij uw kantoor. De volgende diensten zijn aanwezig bij het huren van een van onze kantoren:

 • 24/7 beschikbaar doormiddel van een sleutel en alarmcode
 • Moderne uitstraling van het kantoor met behulp van communicatie en datamiddelen
 • Gebruik maken van de gemeenschappelijke ruimtes

Met onze dienstpakketten proberen we u zo volledig mogelijk te ontlasten, zodat u kan focussen op uw bedrijfsvoering.

Kantoor huren in Oost-Vlaanderen

Bent u enthousiast geworden en wilt u een kantoor bij ons huren? Kom dan langs bij ons business center of maak een afspraak voor meer informatie. Daarnaast hebben wij nog vele meer verschillende opties voor u.

Naast kontoren verhuren wij ook Magazijnen, Maatschappelijke zetels en vergaderruimten. Daarnaast zien we tegenwoordig dat de vraag naar flexplekken steeds groter wordt. zo hebben we ook opties om flexibel te werken bij een van onze locaties. Zo zorgen we niet alleen voor vaste werkplekken, maar ook voor flexibele opties. Bekijk onze website voor meer informatie.

Maak een afspraak

  VOORNAAM *

  FAMILIENAAM *

  E-MAIL *

  TELEFOON

  ONDERWERP

  HOE KUNNEN WIJ JOU HELPEN?