Wanneer je op zoek bent naar een maatschappelijke zetel in de regio Brussel, ben je bij Bedrijvencentrum Aalst aan het goede adres. Het voordeel van een maatschappelijke zetel is dat dit adres mag afwijken van het adres waar je vanuit werkt. Zo kan je als zelfstandige die thuis werkt bijvoorbeeld je huisadres privé houden. In de statuten is het namelijk verplicht om een adres op te geven. Hierbij kan een maatschappelijke zetel in Brussel bij BC Aalst een goede uitkomst bieden voor de startende ondernemer. Denk er wel aan dat je het adres moet veranderen in de Kruispuntbank van Ondernemingen oftewel KBO.

Huur een maatschappelijke zetel in Brussel

Wanneer je ervoor kiest om je maatschappelijke zetel te huren bij BC Aalst komen hier veel voordelen bij. BC Aalst biedt verschillende diensten aan die jou helpen als startende ondernemer. Hierdoor zijn we een uitstekende keuze wanneer je op zoek bent naar een maatschappelijke zetel in de regio Brussel. We beheren tegen een kleine vergoeding jouw correspondentie en gaan hier uiteraard discreet mee om. Je ontvangt een persoonlijke lockersleutel om jouw ontvangen post op te halen. Daarnaast zorgt het professionele team van BC Aalst voor alles wat nodig is om jou te kunnen ondersteunen bij jouw onderneming. Daarnaast kan je gebruik maken van kantoor- of vergaderruimtes. Vraag wel even naar de voorwaarden, zo kom je nooit voor verrassingen te staan. Ben je op zoek naar een kantoor, vergaderruimte of magazijn? Neem dan contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden.

Huur een virtueel kantoor in Brussel

Als (startende) ondernemer kan het erg handig zijn om in regio Brussel een virtueel kantoor te huren. Een adres bij BC Aalst staat professioneel en zal je helpen bij het vinden van nieuwe klanten. Wil je het eerst uitproberen? Bij BC Aalst kun je altijd flexwerken om het uit te proberen.

De voordelen van het openen van een virtueel kantoor op ons adres in Bedrijvencentrum Aalst:
1. Er staan vergaderruimtes je beschikking zodat je als startende en doorstartende zelfstandige direct al je klanten op professioneel niveau kan ontvangen.
2. Een zakelijk adres geeft altijd een professionele uitstraling naar potentiële klanten en bestaande opdrachtgevers.
3. Onze receptie zorgt ervoor dat al jouw pakketten netjes worden ontvangen terwijl je onderweg bent voor jouw bedrijf, zo loop je niets mis.

Neem contact met ons op

VOORNAAM *
FAMILIENAAM *
E-MAIL *
TELEFOON

ONDERWERP

HOE KUNNEN WIJ JOU HELPEN?