maatschappelijke zetel in Gent

Bent je op zoek naar een maatschappelijke zetel die kan gehuurd worden in de Gent? Dan ben je aan het juiste adres bij Bedrijvencentrum Aalst. Het adres van een maatschappelijke zetel mag verschillen van het adres waar je jouw bedrijf feitelijk runt. Een adres is vereist in de statuten en de maatschappelijke zetel bij BC Aalst kan voor jou als beginnend of aspirant-ondernemer een zeer goede oplossing bieden. Denk eraan dat je het adres moet wijzigen in de Kruispuntbank van Ondernemingen oftewel KBO.

Huur een maatschappelijke zetel in Gent

Het huren van een maatschappelijke zetel bij BC Aalst geeft veel bijkomende mogelijkheden die wij als diensten aanbieden. Wij beheren de correspondentie tegen een kleine vergoeding en je kunt er zeker van zijn dat we deze zeer zorgvuldig en discreet behandelen. Je ontvangt een lockersleutel om post op te halen en mee te nemen. Zo kunnen we de vertrouwelijkheid garanderen door de huurder een unieke sleutel te bezorgen. Daarnaast zorgt ons professionele team voor alles wat nodig is om jou te ondersteunen. Ten slotte kun je op elk gewenst moment beperkt gebruik maken van de kantoor- of vergaderruimte in Gent. Het is nuttig om naar de voorwaarden te vragen, zodat er geen verwarring ontstaat. Huur je liever een kantoor, magazijn of vergaderruimte, dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Huur een virtueel kantoor in Gent

Voor jou als ondernemer is het erg handig om bijvoorbeeld een virtueel kantoor te huren in Gent. Je kan een professioneel zakelijk adres kiezen om op professionele wijze nieuwe klanten te vinden. Een ideale uitvalsbasis om een ​​specifieke markt of regio te verkennen. Bovendien kan je bij BC Aalst altijd flexibel werken om dit uit te proberen.

Als startende zelfstandige kan je je virtueel kantoor openen op ons adres in Bedrijvencentrum Aalst.
1. Vergaderruimtes staan ​​tot je beschikking zodat je als startende zelfstandige direct al je relaties op professioneel niveau kan ontvangen.
2. Een zakelijk adres geeft altijd een professionele uitstraling naar potentiële klanten en opdrachtgevers.
3. Onze receptie zorgt ervoor dat al je leveringen en pakketten vakkundig worden ontvangen terwijl je onderweg bent voor jouw bedrijf.

Neem contact met ons op! of lees hier meer informatie over maatschappelijke zetels huren.

  VOORNAAM *

  FAMILIENAAM *

  E-MAIL *

  TELEFOON

  ONDERWERP

  HOE KUNNEN WIJ JOU HELPEN?