maatschappelijke zetel in Gent

Ben je op zoek naar een maatschappelijke zetel in Oost-Vlaanderen? Dan ben je aan het juiste adres bij BC Aalst. Wanneer je gebruik maakt van een maatschappelijke zetel mag het adres van deze maatschappelijke zetel verschillen van het adres waar je gevestigd bent. Wanneer je vanuit huis werkt is het niet prettig om met je privéadres ingeschreven te staan aan gezien een adres vereist is in de statuten. Daarom is een maatschappelijke zetel een ideale oplossing voor jou als aspirant- of beginnend ondernemer. Wijzig wel het adres in de KBO oftewel Kruispuntbank van Ondernemingen.

Huur een maatschappelijke zetel in Oost-Vlaanderen

Wanneer je een maatschappelijke zetel bij Bedrijvencentrum Aalst huurt kun je profiteren van de vele bijkomende mogelijkheden die wij als diensten aanbieden. Denk hierbij aan het beheer van de correspondentie. Wij gaan zorgvuldig en discreet met deze informatie om. Daarnaast ontvang je een lockersleutel waarmee je de post kunt ophalen. Doordat iedereen een persoonlijke sleutel heeft kunnen we de vertrouwelijkheid garanderen. Ook probeert ons zeer professionele team je overal te ondersteunen waar mogelijk. Zo kan je gebruik maken van de vergaderruimtes of kantoorruimtes. Handig wanneer je klanten wilt ontvangen! Huur je liever een kantoor, magazijn of vergaderruimte, dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Huur een virtueel kantoor in Oost-Vlaanderen

Een virtueel kantoor huren in Oost-Vlaanderen is handig voor jou als ondernemer. Door gebruik te maken van een virtueel kantoor heb je een professioneel adres. Hierdoor kan je makkelijker op professionele wijze nieuwe klanten werven. Het is een perfecte uitvalbasis om als starter een specifieke markt te verkennen. Wanneer je een virtueel kantoor huurt bij BC Aalst kan je altijd flexibel werken zodat je het uit kunt proberen.

Als startende kun je een virtueel kantoor openen op ons adres in Bedrijvencentrum Aalst.
1. Doordat je gebruik kunt maken van onze vergaderruimtes kun je meteen al je zakelijke relaties professioneel ontvangen.|
2. Een zakelijk adres geeft een betrouwbare uitstraling naar bestaande en potentiële klanten en opdrachtgevers.
3. Dankzij onze receptie worden al je leveringen en pakketten vakkundig ontvangen. Zo hoef je niet op locatie te blijven.

Kom met ons in contact!

  VOORNAAM *

  FAMILIENAAM *

  E-MAIL *

  TELEFOON

  ONDERWERP

  HOE KUNNEN WIJ JOU HELPEN?