Zoekt u extra ruimte om uw spullen op te slaan en woont u in de omgeving van Brussel? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken over verschillende magazijnen bij u in de buurt. Zo kunt u snel en gemakkelijk bij uw bezittingen. Daarnaast zijn onze magazijnen in Brussel erg toegankelijk, zo kunt u gemakkelijk uw spullen opslaan in uw magazijn.

Onze magazijnen beschikken over alle nodige voorzieningen, zoals gas, water en licht. Daarnaast zijn ze beveiligd doormiddel van een sectionale poort voor uw magazijn. Ook beschikken we bij BC Aalst ook nog over andere diensten waarmee wij u kunnen voorzien. De voordelen van onze magazijnen zijn als volgt:

  • 24/7 bereikbaar
  • Luchtblazers die doormiddel van warme lucht het pand verwarmen
  • Oppervlakte van magazijnen tussen de 150 m² – 400 m²
  • Een sectionale poort die ook geschikt is voor gebruik met een vrachtwagen
  • Toegang tot het gebruiken van het dienstenpakket en vergaderzalen

Klein magazijn te huur in Brussel

Naast een magazijn met een groot oppervlak beschikken wij ook over magazijnen met een kleiner oppervlakte. Zo hebben wij altijd een magazijn of loods die bij uw wensen past en niet te groot of te klein is. Natuurlijk variëren onze prijzen ook per oppervlakte, zo zijn de kleinere magazijnen natuurlijk goedkoper in prijs dat de grote magazijnen.

Loods te huur in Brussel

Naast magazijnen kunt u ook loodsen huren in de omgeving van Brussel. Vraag informatie op bij onze medewerkers of vul een contactformulier in en dan nemen wij vrijblijvend contact met u op. Wij helpen u graag verder met het vinden van een loods die bij uw wensen past.

Daarnaast beschikken wij over een breder aanbod, zo verhuren wij naast magazijnen ook kantoren en maatschappelijke zetels. Daarnaast beschikken wij ook over flexplekken die gemakkelijk gehuurd kunnen worden. Wij helpen jou graag bij je zoektocht!

VOORNAAM *
FAMILIENAAM *
E-MAIL *
TELEFOON

ONDERWERP

HOE KUNNEN WIJ JOU HELPEN?