Woont u in of in de buurt van Dendermonde en bent u opzoek naar een plek om uw voorraad of spullen op te slaan? Dan helpen wij u graag verder! Bij BC Aalst beschikken wij over een breed aanbod aan magazijnen bij u in de omgeving. Zo zijn onze magazijnen gemakkelijk te bereiken en kunt u bij uw voorraad en spullen wanneer u ze nodig heeft.

Onze magazijn beschikken over een aantal voordelen. Zo beschikken ze standaard over gas, water en elektra. Ook beschikken de magazijnen over een sectionale poort, die ook geschikt is voor vrachtwagens. Daarnaast komen er ook nog de volgende voordelen kijken bij het huren van een magazijn:

 • 24/7 te bereiken
 • Verwarming doormiddel van aardgas en luchtblazers
 • De grootte van de magazijnen ligt tussen de 150 m² – 400 m²
 • Een sectionale poort is geschikt voor vrachtwagens
 • U kunt gebruik maken van het dienstenpakket en vergaderzalen

Klein magazijn te huur in Dendermonde

Naast de grootte magazijnen beschikt BC Aalst in Dendermonde ook over magazijnen met een kleinere oppervlakte. Zo beschikt ons assortiment over meerdere afmetingen aan magazijnen. Er is altijd wel een magazijn dat aansluit bij uw wensen. Ook zorgt dat er voor dat u niet te veel betaald voor oppervlakte waar u geen gebruik van maakt.

Loods te huur in Dendermonde

Er worden bij BC Aalst niet alleen magazijnen verhuurd, maar ook Loodsen. Neem voor meer informatie over magazijnen en loodsen contact met ons op of vul ons contactformulier in en we komen ze snel mogelijk bij u terug.

Naast magazijnen en loodsen beschikken wij ook over andere faciliteiten die we verhuren. Zo verhuren we ook kantoren, maatschappelijke zetels en flexwerkplekken. Neem contact op voor meer informatie, wij staan u graag te woord!

  VOORNAAM *

  FAMILIENAAM *

  E-MAIL *

  TELEFOON

  ONDERWERP

  HOE KUNNEN WIJ JOU HELPEN?