Bent u opzoek naar een magazijn in de omgeving Gent? Dan bent u bij BC Aalst aan het juiste adres. Wij zorgen er voor dat jij beschikt over extra opbergruimte voor al jouw spullen. Met de centrale ligging van onze magazijnen kun je snel en gemakkelijk jouw spullen opbergen of juist ophalen.

Onze magazijnen worden volledig opgeleverd met voorzieningen zoals gas, water, licht en een sectorale poort. Daarnaast hebben wij nog andere voorzieningen waar u gebruik van kunt maken wanneer u een magazijn huurt bij BC Aalst:

 • 24/7 open
 • Luchtblazers die het pand warm houden
 • Huur een loods met de oppervlakte tussen de 150 m² – 400 m²
 • Een sectionale poort waar u ook met een vrachtwagen door kan
 • U kunt gebruik maken van ons dienstpakket en vergaderzalen

Klein magazijn te huur in Gent

Bij ons kunt u niet alleen een groot magazijn, maar ook een klein magazijn in de omgeving Gent huren. We beschikken bij Bc Aalst over veel verschillende magazijnen met verschillende afmetingen, er is altijd een magazijn dat bij uw wensen past. Ook verschillen de prijzen natuurlijk met de hoeveelheid oppervlakte die u wilt huren.

Loods te huur in Gent

Bent u opzoek naar een loods in de regio Gent? Bij BC Aalst helpen we u graag verder. Wij beschikken over een aantal verschillende loodsen die u bij ons kunt huren. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie via ons contactformulier, of bel met een van onze medewerkers voor advies.

Bent u opzoek naar iets anders, wij bieden ook Kantoren, maatschappelijke zetels aan. Daarnaast kunt u ook flexplekken bij ons reserveren, zodat u gemakkelijk werk en privé gescheiden kan houden. Ook beschikken wij over maatschappelijke zetels.

  VOORNAAM *

  FAMILIENAAM *

  E-MAIL *

  TELEFOON

  ONDERWERP

  HOE KUNNEN WIJ JOU HELPEN?