Bent u opzoek naar een plek waar u uw spullen kan opslaan en bent u woonachtig in de regio Oost-Vlaanderen? Dan bent u bij BC Aalst aan het juiste adres. Wij beschikken over meerder magazijnen in de regio Oost-Vlaanderen. Zo hebben wij altijd een magazijn bij u in de buurt. Daarnaast zijn onze magazijnen gemakkelijk en snel bereikbaar, zo kunt u gemakkelijk uw spullen opbergen of juist uit de magazijnen halen wanneer u het nodig heeft.

Onze magazijnen van BC Aalst zijn van alle gemakken en benodigde voorzieningen voorzien. Zo beschikken de magazijnen over een sectionale poort die ook toegankelijk is met een vrachtwagen en over gas, water en elektriciteit. Verder beschikken de magazijnen ook nog over de volgende voordelen:

 • 24/7 beschikbaar
 • Het magazijn wordt verwarmd doormiddel van aardgas en luchtblazers
 • Oppervlakten van magazijnen variëren tussen de 150 m² – 400 m²
 • Een sectionale poort is geschikt voor vrachtwagens
 • Mogelijkheid om gebruik te maken van het dienstenpakket en vergaderzalen

Klein magazijn te huur in Oost-Vlaanderen

Binnen het aanbod van BC Aalst worden er niet enkel grote magazijnen verhuurd, maar ook kleinere formaat magazijnen. Binnen ons assortiment beschikken wij over magazijnen met verschillende hoeveelheden oppervlakte. Zo hebben wij altijd een magazijn dat aan uw wensen voldoet. Ook verschilt het natuurlijk in prijs. Zo zijn de kleinere magazijnen goedkoper in prijs dan de grotere magazijnen.

Loods te huur in Oost-Vlaanderen

Naast magazijnen beschikt BC Aalst ook over loodsen die verhuurd worden. Voor meer informatie over de magazijnen of loodsen, kunt u terecht bij een van onze medewerkers, of u kunt uw gegevens bij ons achterlaten door een contactformulier in te vullen. Wij proberen u zo snel mogelijk te bereiken!

Naast loodsen en magazijnen verhuurt BC Aalst ook kantoren, maatschappelijke zetels en flexwerkplekken. Bekijk ons volledige aanbod en zie hoe wij u van dienst kunnen zijn.

  VOORNAAM *

  FAMILIENAAM *

  E-MAIL *

  TELEFOON

  ONDERWERP

  HOE KUNNEN WIJ JOU HELPEN?