vergaderzalen Aalst Gent Brussel

Ben je opzoek naar een geschikte vergaderruimte in de omgeving of in Brussel? Bij bedrijvencentrum Aalst bieden we de optie om zelfs meerdere vergaderruimtes te huren in Brussel. Het kan erg prettig en stimulerend zijn om een keer op een andere locatie te vergaderen om nieuwe inspiratie op te doen of wellicht is het een middenweg in reistijd, wanneer het om meerdere partijen gaat. Dan is het al helemaal een uitkomst dat de vergaderzalen van BC Aalst uitstekend bereikbaar zijn, want BC Aalst ligt nabij de E40 tussen Brussel en Gent. Heb je klanten in Antwerpen en zit jijzelf in Charleroi? Dan kan het de ideale oplossing zijn om halverwege af te spreken en bij BC Aalst in Brussel te komen vergaderen! Daarbij biedt BC Aalst ook de mogelijkheid aan om gratis te parkeren op loopafstand van de vergaderruimtes.

Vergaderruimte in Brussel

Gebruik maken van de diensten van BC Aalst heeft verschillende voordelen die ongetwijfeld goed van pas komen naast onze gebruikelijke diensten. Onze vergaderruimtes kun je per uur, halve dag of hele dag reserveren. Hierdoor is het reserveren van een vergaderruimte erg flexibel en zijn er tal van mogelijkheden. Je kunt precies zelf besluiten wat het beste uitkomt. Zo betaal je ook niets extra’s wanneer je slechts twee uurtjes nodig hebt om te vergaderen in plaats van bijvoorbeeld een hele dag. Daarnaast zijn alle vergaderruimtes voorzien van alle moderne gemakken en zelfs extra’s om zo tot een geslaagde vergadering te komen. De mogelijkheid is er om online een vergaderruimte te reserveren, maar je kunt altijd van tevoren komen kijken.

Vergaderruimte reserveren in Brussel?

Interesse om een vergaderruimte te huren in Brussel, tussen Antwerpen en Charleroi? Dan zit je bij BC Aalst goed. Hier kun je makkelijk én zelfs online een vergaderzaal boeken per uur, dagdeel of volledige dag. Precies wat jou en jouw bedrijf goed uitkomt. Je kan altijd even contact met ons opnemen om meer informatie te verkrijgen. Wij helpen en adviseren graag, samen komen we er altijd uit. Benieuwd naar de tarieven van de vergaderruimtes? Bekijk ze via de website.

Naast vergaderruimtes biedt BC Aalst méér. Zo hebben we ook de mogelijkheid tot het huren van een kantoormaatschappelijke zetel of zelfs een magazijn. Kijk dan even verder op onze website voor de mogelijkheden. Flexwerken bij BC Aalst is ook een optie.

In het Bedrijvencentrum Aalst zijn de vergaderzalen voorzien van alle mogelijke faciliteiten om uw vergadering tot een succes te maken.

  1. Elke vergaderzaal beschikt over een temperatuurregeling (heating & cooling) om altijd in prettig werkomstandigheden te kunnen vergaderen.
  2. Via jouw computer ben je met één klik verbonden met onze Samsung Digital Flipboard om zo jouw presentatie te kunnen laten zien aan de aanwezigen.
  3. Je kan nu ook via ons conference systeem live vergaderen en gelijktijdig enkele mensen online laten deelnemen.
  4. De moderne vergaderzalen zullen je inspireren en zo je productiviteit verhogen.
  5. Voor je vergadering, bedrijfstraining of opleiding is er op je verzoek een koffieservice, frisdrank of catering mogelijk.
  6. Via ons online reserveringssysteem kies je eenvoudig zelf de vergaderruimte en tijdstip voor uw meeting.

Neem contact op met ons!

VOORNAAM *
FAMILIENAAM *
E-MAIL *
TELEFOON

ONDERWERP

HOE KUNNEN WIJ JOU HELPEN?