vergaderzalen Aalst Gent Brussel

Op zoek naar een vergaderruimte om te huren in Dendermonde? Bij BC Aalst heb je de optie om een vergaderruimte te huren voor zolang als jij wilt. Dit kunnen er ook meerdere zijn! Af en toe is het prettig om op een nieuwe plek te vergaderen om een hernieuwde frisse blik te werpen op zaken.

Heb je klanten in Brussel en zit jijzelf in Gent? Dan kan het dé oplossing zijn om halverwege elkaar te ontmoeten om bij BC Aalst in Dendermonde te komen vergaderen! Daarvoor bieden we ook gratis parkeerplekken aan op werpafstand van de vergaderruimtes.

Vergaderzaal huren in Dendermonde

Het huren van een vergaderzaal bij BC Aalst brengt verschillende voordelen met zich mee die goed van pas zullen komen naast het gebruik maken van onze doorsnee diensten. BC Aalst vindt het belangrijk om flexibel te zijn in de huidige tijd. Daarom kun je vergaderruimtes voor een bepaald deel van de dag of een hele dag huren. Net wat handig is. Ook zijn de vergaderruimtes voorzien van een flipchart, white board, beamer en internet om zo je vergadering zodat je elke kant op kunt tijdens je vergadering. Tot slot,  kun je onze vergaderzalen online reserveren.

Vergaderruimte afhuren in Dendermonde?

Wil jij graag een vergaderruimte huren in Dendermonde, tussen Antwerpen en Gent? Dan ben je bij BC Aalst aan het juiste adres. Je kunt bij ons eenvoudig én online een vergaderruimte afhuren voor een dagdeel of hele dag. Net wat jou en je bedrijf het beste uitkomt. Je kan hiervoor altijd even contact met ons opnemen. Wij helpen en adviseren je graag om samen tot het beste resultaat te komen. Mocht je geïnteresseerd zijn in de tarieven voor het afhuren van een vergaderruimte? Bekijk hiervoor de website.

Wil je meer weten over de opties van het afhuren van een kantoormaatschappelijke zetel of een magazijn? Kijk dan even verder op onze site voor alle mogelijkheden. Ook Flexwerken behoort bij BC Aalst tot de mogelijkheden.

Bij BC Aalst zijn alle vergaderruimtes voorzien van alle mogelijke faciliteiten om jouw vergadering gesmeerd te laten verlopen.

 1. Elke vergaderzaal beschikt over een warmtepomp (heating & cooling) om steeds in prettige omstandigheden te vergaderen.
 2. Met je laptop ben je met 1 klik verbonden met de Samsung Digital Flipboard om jouw presentatie te laten zien aan andere aanwezigen.
 3. Je kan ook een online vergadering houden via het tv-scherm.
 4. De moderne vergaderzalen kunnen zorgen voor een heldere blik en een nieuw perspectief op zaken.
 5. Voor je vergadering, bedrijfstraining of opleiding is er op jouw vraag de mogelijkheid om koffieservice, frisdrank of catering af te nemen.
 6. Via ons reservering-systeem kies je simpel en zelf de vergaderruimte inclusief datum en tijd voor je vergadering.

  VOORNAAM *

  FAMILIENAAM *

  E-MAIL *

  TELEFOON

  ONDERWERP

  HOE KUNNEN WIJ JOU HELPEN?