vergaderzalen Aalst Gent Brussel

Op zoek naar een vergaderruimte om te huren in Gent? Bedrijvencentrum Aalst maakt het mogelijk om één of meerdere vergaderruimtes in Gent te huren. Af en toe is een beetje afleiding en verandering fijn, wellicht ook broodnodig om nieuwe inspiratie op te doen of om een verfrissende blik op bepaalde zaken te werpen. Een vergaderruimte op een andere plek dan doorgaans, kan een ideale uitkomst bieden. De uitkomst die BC Aalst biedt komt daarbij extra goed uit, want BC Aalst ligt nabij de E40 tussen Brussel en Gent. Heb je klanten in Antwerpen en zit je zelf gevestigd in Brugge? Dan kan de oplossing zijn om halverwege af te spreken en bij BC Aalst te komen vergaderen! Daarbij biedt BC Aalst de optie aan om gratis te parkeren op het terrein.

Vergaderzaal in Gent

Naast een verfrissende blik en een vermindering in reistijd, biedt het huren van een vergaderzaal bij BC Aalst meerdere voordelen. Zo bestaan onze diensten uit het verhuren van vergaderzalen, maar hierbij proberen we altijd flexibel te zijn. Dat werkt wel zo fijn. Zo kun je onze vergaderzalen per uur, per halve dag of per dag reserveren. Hierdoor is het volledig aan jou, hoelang je wil vergaderen en hoef je niet onnodig extra te betalen. Daarnaast beschikken de vergaderzalen allemaal over een flipchart, white board, beamer en wifi om zo alle ingrediënten te bieden om je vergadering tot een succes te brengen. Tot slot, we bieden de mogelijkheid om online een vergaderzaal te boeken in Gent, dus onverwachts een vergadering? Het is zo geregeld!

Vergaderruimte huren in Gent?

Wil jij graag een vergaderruimte huren in Gent, tussen Brugge en Brussel? Dan hoeft je niet verder te zoeken! BC Aalst biedt hiervoor de ideale oplossing. Reserveer een vergaderruimte en plan hem precies zoals jij wilt. Wij ondersteunen en zorgen voor de benodigde faciliteiten. Alles zodat jouw vergadering tot een succes wordt gemaakt. Mocht je hierover nog meer vragen hebben, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Samen komen we er altijd uit. Mocht je direct geïnteresseerd zijn in de tarieven voor het huren van een vergaderruimte, kijk dan de tarievenlijst via de website.

Naast de verhuur van vergaderruimtes biedt BC Aalst ook andere dingen aan, zoals het huren van een kantoormaatschappelijke zetel of een magazijn. Ook Flexwerken behoor bij BC Aalst tot de mogelijkheden. Bekijk ons gehele aanbod via de website.

In het Bedrijvencentrum Aalst zijn de vergaderzalen uitgerust met alle benodigde faciliteiten om uw vergadering succesvol te laten verlopen

 1. Elke vergaderzaal is uitgerust met temperatuurregeling (heating & cooling), zodat het nooit te warm of te koud is in de vergaderruimte.
 2. Via jouw laptop ben je met 1 klik verbonden met onze Samsung Digital Flipboard om zo jouw presentatie te delen met de aanwezigen.
 3. Je kan nu ook via ons conference systeem live vergaderen en gelijktijdig enkele mensen online laten deelnemen.
 4. De moderne vergaderzalen zullen u inspireren en zo uw productiviteit verhogen.
 5. Voor uw vergadering, bedrijfstraining of opleiding is er op uw verzoek een koffieservice, frisdrank of catering mogelijk.
 6. Via ons online booking-systeem kiest u eenvoudig zelf de vergaderruimte en tijdstip voor uw meeting.

Kom in contact met ons!

  VOORNAAM *

  FAMILIENAAM *

  E-MAIL *

  TELEFOON

  ONDERWERP

  HOE KUNNEN WIJ JOU HELPEN?