vergaderzalen Aalst Gent Brussel

Op zoek naar een vergaderruimte om te huren in de regio Oost-Vlaanderen? Bij bedrijvencentrum Aalst we de optie om één of ook meerdere vergaderruimtes te huren voor bepaalde tijd. Het kan erg verfrissend zijn om even ergens anders te vergaderen om hernieuwde inspiratie op te doen en wellicht nog productiever te werk te gaan. Een extra positieve iets is, dat BC Aalst ligt nabij de E40 tussen Brussel en Gent. Heb je klanten in Gent en zit jijzelf in Antwerpen? Dan kan de uitkomst zijn om halverwege af te spreken en bij BC Aalst in Oost-Vlaanderen te komen vergaderen! Wij bieden daarbij ook gratis parkeergelegenheid, dichtbij de vergaderruimtes.

Vergaderzaal in Oost-Vlaanderen

Het afhuren van een vergaderruimte bij BC Aalst in Oost-Vlaanderen brengt een aantal upsides met zich mee die voor jou goed uitkomen naast het gebruik maken van onze reguliere diensten. Onze vergaderruimtes kun je eenvoudig per uur, per halve dag of hele dag reserveren. Hierdoor is het voor jou eenvoudig om te bepalen wat jij graag wilt en belangrijk, wat voor jou ook het best uitkomt. Flexibel wanneer je slechts een ochtend wilt vergaderen in plaats van een volle dag. Daarnaast zijn de vergaderzalen uitgerust met alle moderne faciliteiten, maar bijvoorbeeld ook een flipchart, white board, beamer en wifi om zo je vergadering een duwtje in de rug te geven. Ook kan je onze vergaderzalen online reserveren om zo meteen een vergaderzaal in Oost-Vlaanderen te boeken en te bevestigen.

Vergaderruimte huren in Oost-Vlaanderen

Wil jij graag een vergaderruimte huren in Oost-Vlaanderen, bijvoorbeeld in Gent, Antwerpen of Dendermonde? Dan ben je bij bedrijvencentrum Aalst op de juiste plek. Hier kan je eenvoudig én online een vergaderzaal reserveren per uur, dagdeel of per dag. Precies wat jou het beste uitkomt. Je kunt altijd contact met ons opnemen om meer informatie te vragen. We beantwoorden en adviseren je graag! Mocht je al overtuigd zijn en nieuwsgierig zijn naar de tarieven, bekijk ze dan via de website.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van het afhuren van een kantoormaatschappelijke zetel of een magazijn bij BC Aalst? Kijk dan even verder op onze website voor de mogelijkheden. Flexwerken behoort ook tot de mogelijkheden van BC Aalst.

Bij Bedrijvencentrum Aalst zijn de vergaderruimtes voorzien en uitgerust met alle mogelijke opties om uw vergadering tot een succes te maken.

 1. Elke vergaderzaal is voorzien van temperatuurregeling (verwarmen & koelen) om steeds in de meest aangename omstandigheden te kunnen vergaderen.
 2. Via jouw laptop ben je met 1 klik verbonden met onze Samsung Digital Flipboard om zo jouw presentatie te delen met de aanwezigen.
 3. Je kan nu ook via ons conference systeem of Teams live vergaderen met mensen die niet fysiek bij de vergadering aanwezig konden zijn.
 4. De moderne vergaderzalen bieden een verfrissend perspectief en wellicht nieuwe inspiratie!
 5. Voor je vergadering, bedrijfstraining of opleiding is er op je verzoek een koffieservice, frisdrank of catering mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden.
 6. Via ons online reservering-systeem kies je eenvoudig zelf de vergaderruimte en tijdstip voor je vergadering.

Maak een afspraak

  VOORNAAM *

  FAMILIENAAM *

  E-MAIL *

  TELEFOON

  ONDERWERP

  HOE KUNNEN WIJ JOU HELPEN?