Aanbod BC Aalst

Diensten
Kantoren
Magazijnen / loodsen
Vergaderzalen
Flexwerken
Maatschappelijke Zetel
Virtueel Kantoor

Algemeen

Bedrijvencentrum Aalst biedt ondernemers een goede infrastructuur en ondersteuning in een stimulerende omgeving van enthousiaste collega-ondernemers. Kom af en toe eens uit je omgeving om meer inspiratie en motivatie te krijgen voor jouw werk. Een andere omgeving kan daar heel erg bij helpen en het huren van een kantoorruimte, vergaderzaal, magazijn of virtueel kantoor kan jou ontzettend helpen. Daarnaast kan je ook flexwerken bij BC Aalst om af en toe uit jouw huidige omgeving te komen en gebruik te maken van onze diensten binnen bedrijvencentrum Aalst. Als je een virtueel kantoor wilt waar jouw post etc. naar wordt verstuurd, kan je bij BC Aalst een maatschappelijke zetel huren, zodat wij het voor jou afhandelen.

Daarbij kenmerken we ons door een goede prijs/kwaliteitsverhouding en flexibiliteit. Huurformules op maat zijn bij ons zeker mogelijk! Niet alleen onze kantoren zijn beschikbaar in verschillende oppervlaktes, vanaf 20m2 tot en met 60m2, maar ook onze magazijnen. Of huur een flexwerkplek voor enkele uurtjes of een hele dag. Laat ons iets weten als je meer informatie wil over de mogelijkheden en waar wij jou bij kunnen helpen.

Door onze centraal gelegen locatie aan het op- en afrittencomplex van de E40 (Aalst), tussen Brussel en Gent, is BC Aalst een uitstekende uitvalsbasis voor jouw onderneming.

Contacteer ons
053 85 35 35

Aanbod Bedrijvencentrum Aalst

Vraag een rondleiding aan

Onze Klanten