Aanbod BC Aalst

Diensten
Kantoren
Magazijnen / loodsen
Flexwerken
Maatschappelijke Zetel
Vergaderzalen

Maatschappelijke zetel BC Aalst

Wat heeft BC Aalst u te bieden?

Ben jij op zoek naar een maatschappelijke zetel die je kan huren in Aalst? Bij bedrijvencentrum Aalst heb jij de mogelijkheid om er een te huren. Dit adres mag anders zijn dan het adres waar jij jouw activiteiten werkelijk uitvoert. In de statuten is het nodig om een adres op te geven en een maatschappelijke zetel bij BC Aalst kan een hele goede uitkomst bieden voor jou als startende of doorstartende ondernemer. Vergeet niet dat je het adres dan moet aanpassen in de Kruispuntbank van Ondernemingen oftewel KBO.

Meer informatie
053 85 35 35
maatschappelijke-zetel-bc-aalst Gent Brussel

Huur maatschappelijke zetel

De huur van een maatschappelijke zetel bij BC Aalst geeft altijd wat extra mogelijkheden die wij als diensten aanbieden. Tegen een kleine prijs beheren wij jouw briefwisseling en kan je er vanuit gaan dat wij daar heel discreet mee omgaan. Jij krijgt een sleutel voor jouw locker om daar je post etc. uit te halen en het mee te nemen. Zo kunnen we de privacy waarborgen door de huurder een unieke sleutel te geven. Daarnaast volgt ons professionele team alles op waar het bij nodig is. Tot slot kan jij beperkt gebruik maken van een kantoor of vergaderzaal wanneer jij die nodig hebt. Het is wel handig om te vragen naar de voorwaarden om er zeker van te zijn dat er geen verwarring komt. Als jij toch liever een kantoor, magazijn of vergaderzaal wilt huren, kan je altijd even contact met ons op nemen.

Virtueel kantoor huren in Aalst

Voor jou als ondernemer is het heel handig om een virtueel kantoor te huren in Aalst om je bedrijf eerst even goed van de grond te houden bijvoorbeeld. Jij kan ervoor kiezen om een professioneel zakenadres te hebben om zo op een professionele wijze aan nieuwe klanten te komen. Een ideale uitvalsbasis om een bepaalde markt of regio te verkennen. Daarnaast kan je ook altijd bij BC Aalst flexwerken om het even uit te proberen.

In het Bedrijvencentrum Aalst kan jij als startende zelfstandige jouw virtueel kantoor op ons adres vestigen.

  1. Je beschikt over de vergaderzalen zodat je als beginnende ondernemer meteen al je relaties op een professionele manier kan ontvangen.
  2. Een zakenadres zorgt steeds voor een professionele uitstraling naar prospecten en klanten.
  3. Onze ontvangstbalie zorgt ervoor dat al jou pakjes & leveringen professioneel worden ontvangen terwijl jij op de baan bent voor jouw onderneming.

Bezoek Bedrijvencentrum Aalst

Vraag een rondleiding aan

Onze Klanten